Torstaina muutti sitten ainokainen uros Ransu-snautserin pikkuveljeksi Haukiputaalle. Olen äärimmäisen iloinen ja kiitollinen siitä, että Eija luotti minuun toistamiseen koiran hankinta-asiassa. Se jos mikä palkitsee kasvattajaa että omistaja haluaa seuraavankin koiran olevan samalta kasvattajalta, yhteistyö on toiminut kyllä 100% meillä eikä valintaa kodin kohdalla tarvinut kauan miettiä! Toivommekin Eijalle ja Ransulle hauskoja hetkiä Rikun kanssa, Ransu sai kaipaamansa kaverin pallon peluuseen!

Fearless Fellow Camaro, tuttavallisesti Karo, jää asustamaan synnyinkotiinsa äitinsä laumaan. Karo on varsin hurmaava persoona, hellyyden kipeä pikku riiviö, jolta voi odottaa mitä tahansa!

Fearless Fellow Corvette odottaa edelleen sopivaa perhettä itselleen. Pentu kasvaa laumamme joukossa siihen saakka että sopiva ehdokas löytyy. Lapsiperheessä ei koskaan ole hiljaista, joten tavalliset kodin äänet näyttäisivät jo olevan tuttuja. Pentu on todella reipas ja rohkea, ennakkoluulottomasti tutkii ympäristöään ja uteliaasti laajentaa reviiriään. Karvaltaan äärimmäisen karkea, joten trimmaaminen tulee olemaan tämän kohdalla helppoa.