DNA-testin tulokset ovat vihdoin tulleet, kaikki pennut ovat yhdelle isälle-Benoran Emilille. Onnittelut Elmo-isälle näin ensimmäisenä isäinpäivänä!

Huskypennut lähtivät omalle kasvattajalle torstaina. Ne ilahduttivat ja rikastuttivat elämäämme tasan 5 viikon ajan. Kokemuksena tapahtuma oli varsin mielenkiintoinen, siihen mahtui iloa ja surua, mutta pääasia että pennut ovat kaikki elossa ja hyvin voivia. Upeaa oli Oonasta nähdä että sen rakkaus riitti myös vieraille pennuille ja ilmeisesti se myös tiesi niiden olevan vain lainassa. Ei se sen kummemmin itkenyt tai etsinyt pentuja kun ne lähti, se marssi pentulaan ja totesi että jaahas, 4 jäljellä-tämähän helpon lykkäsi! On upeaa nähdä nartusta tuollainen hoivavietti ja antautuminen, kasvattajana olen erittäin onnellinen omistaessani tällaisen koiran. Hoivavietti ja kyky synnyttää kuitenkin periytyvät polvelta toiselle, eikä se suinkaan ole itsestään selvyys että nartut niistä suoriutuvat edes tyydyttävästi.

Niinpä on aika myös julkistaa pentujen viralliset nimet:

Uros on Fearless Fellow Cadillac
1 Narttu Fearless Fellow Camaro
2 Narttu Fearless Fellow Corvette
3 Narttu Fearless Fellow Carrera

Nimet kertonevat jotain myös pennuista, näistä on turha odottaa Corsan tai Corollan tyylisiä, vauhtia ja voimaa piisaa taatusti!