Pennut ovat tulleet luovutusikään ja meno alkaa olla sen mukaista. Ne silppuavat paperit silmän räpäyksessä, painivat ja karkailevat pentuaitauksesta! Vesikupissa kahlaaminen kuuluu myös olennaisena osana niiden harrastuksiin. Pentujen isän kasvattaja Tuija, Kennel Benoran, kävi katsomassa pentuja viikonloppuna ja hyvin oli tyytyväinen hänkin jälkikasvuun. Reippaita ja hyvin kehittyneitä pentuja kaikki!

Ensimmäinen pennuista onkin pian muuttamassa uuteen kotiinsa ja muutama päivä perässä, niin on seuraavan vuoro. Aika on kyllä kulunut siivillä näiden kanssa. Vielä kun Kennelliitto ehtisi toimittaa paperit pennuille, niin kaikki olisi valmista maailman valloitukseen. Pidetään peukkuja että paperitkin saapuvat..

Pennut saivat matolääkkeet jälleen 7 viikon iässä ja mato-ongelma näyttäisi poistuneen huskyjen mukana. Hyvä niin, onhan tässä toki tekemistä ilman sitäkin riesaa. Ulkoilleet pennut ovat harvakseltaan, kelien salliessa. Pääasiassa ja tuulisten päivien vuoksi harvemmin, mutta vauhtia piisaa sielläkin. Maailmaa tutkitaan ympäri pihamaata ja kukkapenkkejä kaivetaan kuin aikuiset konsanaan.